Søk
Close this search box.

Bodø spektrum-utvidelse svømmehall

Prosjektdetaljer

OPV Consulting AS (OPVC) har inngått avtale med Bodø kommune om å utarbeide et mulighetsstudie og skisseprosjekt, med opsjon om forprosjekt og eventuell utarbeidelse av anbudsdokumenter, for 25 meters konkurransebasseng Bodø Spektrum.
Prosjekteringsgruppa for det forenklede skisseprosjekt består av: OPVC: prosjektadministrasjon, badefaglig rådgiving, rådgivende ingeniører innen byggeteknikk, miljø og geoteknikk (RIB, RIM og RIG). Verkis AS: rådgivende ingeniør på el, VVS/VA, akustikk, bygningsfysikk og brann (RIE, RIV/RIVA, RIAk, RIBFy og RIBr). Terje Grønmo Arkitekter AS: arkitektur og landskapsarkitektur (ARK og LARK). SIAT/NTNU ved Bjørn Aas: badefaglig rådgiver.

OPVC har bred erfaring med svømmehaller og stiller med et erfarent og kompetent prosjekteringsteam. Deler av dette teamet samarbeidet på Holmen svømmehall. På Holmen svømmehall hadde OP Verkis blant annet rollene som prosjektleder og prosjekteringsleder og loset i land et svært vellykket prosjekt som ble kåret til Årets Bygg 2017. Følgende stikkord er hentet fra juryens begrunnelse «meget godt gjennomført prosjekt», «tydelig miljøprofil», «prosjektet preges av et godt samarbeidsklima mellom partene» og «bygget har blitt en opplevelse for brukerne – et prosjekt som tjener sin hensikt». Verkis AS var rådgivere på Holmen svømmehall, og stiller med svært kompetente rådgivere med mye erfaring innenfor prosjektering av svømmehaller og energieffektivitet. Terje Grønmo Arkitekter AS har bred erfaring innen idrettsanlegg og har blant annet tegnet tilbygget på Østfoldbadet, hvor OP Verkis har hatt prosjektledelsen, samt skisseprosjektet på Vestby svømmehall også det i samarbeid med OP Verkis. Med SIAT med på laget vil vi også sikre prosjektering av løsninger som er tilpasset den komplekse bygningsfysikken som en svømmehall representerer.