Søk
Close this search box.

OPV Consulting AS med rekordresultat i 2020!

Gjennom det som kanskje har vært det mest utfordrende året i vår tid for bedrifter, har OPV Consulting holdt hjulene i gang med pågående og fremtidige prosjekter. Dette viste seg å gi sterke resultater til tross for pandemien.

«Vi står i respekt til den fantastiske omstillingsevnen til våre ansatte, dette hadde vi ikke klart uten den innsatsen de har lagt inn.» Sier Kenneth Olafsen som daglig leder i OPVC.

Første kvartal i 2020 så vi at bedriften måtte inn i en overgang. Hjemmekontor ble den nye normalen, og med årets teknologiske hjelpemidler kunne vi ivareta oppgavene våre på en effektiv måte. Vi fant tidlig en flyt i den nye hverdagen.

Med den generelle usikkerheten i samfunnet har OPV Consulting AS levert solide resultater i 2020. Med en omsetning på 23 mill. i 2019 til 42 mill. i selve pandemiåret 2020, er vi stolte av våre prestasjoner som bedrift.

Ledelsen har et langsiktig perspektiv for OPV Consulting AS. Vi ser for oss stor vekst i årene som kommer. Vi vil gjerne gi våre kunder og oppdragsgivere den beste kompetansen i markedet i alle grener, derfor har vi stor pågang i ansettelse slik at alle våre medarbeidere har et eller flere spesialfelt som de stiller sterkt med.

Halvveis ut i 2021 ligger vi godt an til å gjenta suksessen fra 2020. Vi fortsetter utviklingen av selskapet, blant annet gjennom nyutvikling og banebrytende teknologi og rekruttering av flere dyktige ansatte som vil sammen med oss jobbe målrettet mot å skape fremtidens prosjekthverdag.