Søk
Close this search box.

Om oss

OPV Consulting  AS tilbyr alle tjenester inne prosjekt- og byggeledelse, i tillegg til prosjektering i tiltaksklasse 3 alle fag.

OPV Consulting AS

OPV Consulting AS er et selskap etter en fusjonering mellom OP-AS og VERKIS. OPV Consulting AS er et rådgivende konsulentfirma som tilbyr tjenestene prosjekt -og byggeledelse, prosjekteringsledelse, SHA/HMS, uavhengig Kontroll, samt prosjektering alle fag i TK 3.

I tillegg til dette tilbyr vi også tjenester innenfor spesialområdene. Offentlig anskaffelse, kontrakts utarbeidelser, konfliktmekling og annen spesialrådgivning innen bygg og anlegg.

OPV Consulting besitter en bred erfaring innen prosjektadministrative ytelser og prosjektering. Vi kan skilte med en rekke prestisjetunge prosjekter og har også fått tildelt priser som bl.a. årets bygg 2017.

Startbank og Gaselle bedrift

OPV Consulting er både fullt registrert som leverandør i Startbank og har blitt kåret til en Gaselle bedrift for andre året på rad. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. Vi setter stor pris på alle våre ansatte og er stolte over utviklingen vi har hatt til nå. Utmerkelsen kommer som en bekreftelse på at de vi gjør, det gjør vi riktig!